newloftowner - Viewing Profile: Posts - Outback RV Owners Forum

Jump to content


newloftowner

Member Since 16 Sep 2008
Offline Last Active May 18 2012 01:04 PM

Posts I've Made

In Topic: Truck Modification

29 July 2009 - 02:22 PM

I am putting one on my Excursion Diesel on Monday. I will let you know.
[/quote]

In Topic: No Power To Stereo

09 June 2009 - 05:36 PM

I just joined this site. It's great! I already have done some mods to my '04 OB 25RSS that I have seen on this site. One of the mods has been to replace the junk radio (CD didn't work) with a car stereo. Here's the problem. After I took the wire harness off the factory radio (which was working before I unhooked it) I touched the car stereo wires to the power wire and nothing happened. I tested the power wires DC12v+ and DC12v- but the light on my tester didn't light. I checked the fuse and the breaker; both are fine. Any ideas? This is driving me nuts![ :wacko:

Thanks
Chris

I had the same problem. In mine, there is a second fuse in the stereo itself, which I didn't find until I disassembled. Mine is a 2009, so I don't know if that helps on an older one. Good luck.

In Topic: Outback Loft Sighted

02 June 2009 - 02:44 PM

I am on the West Coast, in the Peoples Republic of California (soon to be sold to the highest bidder). But it was not me. I am down in San Diego.

In Topic: Furnace/ac Power

09 March 2009 - 05:36 PM

[Thanks Brent. I am guessing you work for the company. That is the best info with pictures I have ever received. Is there a breaker just for the thermostat? I had switched the slide on the bottom to on, but did not know about the plug in jack. I will try it tonight. Right now I have a blank screen and can't even get the fan to turn on. Breakers on the panel have been switched and do not seem to be the problem Thanks
[/quote]

In Topic: Hello From So. Cal

05 March 2009 - 04:14 PM

Congrats and welcome! Got a loft owner down here in San Diego.